maanantai 1. kesäkuuta 2009

Ens kuun jälkeen on jo elokuu..

..kauhiaa vauhtia mennyt kyllä kevät, en paremmin sano! Kesäkuun eka on ihan muutaman tunnin päässä - eli vauhti ei ilmeisesti ole myöskään hiljentymässä..?

Melkoinen haipakka taas takana: olin Virginia Beachilla kouluttamassa eilisen, ja tänään sitten sai huljutella varpaita Atlantin aalloissa, kun hostini veivät mut rannalle muutamaksi tunniksi ennen Washingtonin-junan lähtöä. Oli ihan huima viikonloppu; ihania ihmisiä jälleen kerran, paljon auringonpaistetta ja inspiroivia ajatuksia. Ja koulutettavieni (15 henkeä) yksimielinen palaute mun sessiostani - olen kuulemma phenomenal. Hohoo.

Paluumatkalla junassa innostuin keskustelemaan viereeni istahtaneen noin kaksvitosen mimmin kanssa - tyyppi kirjoitti blogipostausta erään yliopiston pro life -klubin nettisivulle. Kyseinen klubi kuulemma puoltaa naisen oikeutta valita abortti, mutta vastustaa kaikkia (!) ehkäisyvälineitä. Oltiin tyypin kanssa yhtä mieltä siitä, että kombinaationa ko. lähestymistapa on melkoisen, no, omaperäinen. Mielenkiintoinen, virkistävä keskustelu silti - ja jälkikäteen ajateltuna oikeastaan hymyilyttää taas se periamerikkalainen mentaliteetti, johon uskovat voivat tavata mitä erikoisempia tyyppejä tuolla lailla pyytämättä ja yllätyksenä, julkisissa kulkuvälineissä.

Virginia Beachin rantsumentaliteetistä intoutuneena ostin elämäni ensimmäiset flipflopit - niillä kelpaa nyt läpsytellä ympäriinsä. Paitsi töissä, jossa ne on kuulemma pannassa. Mikä on sinällään hyvin ymmärrettävää.

Kaksi päivää töitä, kolme päivää Bostonia. Vitsit, kun olis vaan jo ensi viikonloppu. Saisi vaan olla, maailman parhaassa seurassa. Itsekseen. (plus kaksi B&B -vierasta. Paluuni jälkeisen 1,5 viikon saldo on taas 6 kyläluutua. Hohhoo.)

Ei kommentteja: