tiistai 26. toukokuuta 2009

Tää on ihan Amerikkaa...

...sanoi Olavi, kun ovesta sisään astui.

[Eli Lexington B&B:n vierailijakyna, osa kaksi. Jos joku majataloni palveluita aiemmin kayttanyt haluaa kontribuoida, niin spostia vaan tahan suuntaan...]

Reissuryhmämme lähestyi DiiSiitä Ohion viljapelloilta. Suosittelemme Ameriikan sisäiseen liikennöintiin lämpimästi halpalentoyhtiö IlmaTrania, joskaan lippuja ei Suomen muovirahalla pysty etukäteen ostamaan. Myös AMTRAKki tuli testattua BWI:n lentokentältä Capitolin ytimeen. Peukkuja myös sille, kunhan on tarkkana halpis- ja ökylippujen kanssa. B&B:n ehtoisa emäntä eli Kirsusein oli Union stationilla vastassa periamerikkalaiseen jenkkihymyyn sonnustautuneena. Iloisaan vastaanottoon sisältyi myös mielenkiintoisia yksityiskohtia aseman patsaiden eroottisista edesottamuksista.

Tuleville asukkaille tiedoksi, B&B sijaitsee hurmaavalla kujalla aivan aseman lähellä. Pre-war building on elämys itsessään puhumattakaan narisevista lattioista, kaasuhellasta ja suihkuammeesta, suosittelemme lämpimästi. Myös megamalooninen kunkkusänky uinutti koko reissuryhmän mitä parhaimmin. Olennaista tietoa lähialueesta: myös viinakauppa ja supermarketti ovat hoodeilla illan grillibileitä suunniteltaessa.

Jos et tiennyt ennen tuloasi mitä ajattelit DiiSiissä tehdä, löytyy B&B:n emännältä kokonainen kansio brosyyrejä ja aimo annos kokemusta. Jos luulet tietäväsi mitä aiot tehdä, suosittelemme silti juttutuokiota ehtoisan emännän kanssa. Kirsusein kullanarvoisen vinkit olivat matkamme ikimuistoisimpia kohokohtia: ghetto express (miltä tuntuu olla ainoa valkoinen mustassa bussissa?) ja National Mall (ei ostari, vaan monumentaari), jonka katseluun ei todellakaan päivä riitä. Kootut vinkit: Air and Space museoon ei saa viedä teräaseita (hyviä stash-puskia löytyy läheltä), taksikuskeja voi myös muistaa tipata (jos sen unohtaa, kun on vaan niin tohkeissaan että cäbi tosiaan pysähtyi kättä heilauttamalla) ja jos ajat autoa vuokraa navigaattori mukaan (muuten ei voi ehkä koskaan löytää pisteestä A pisteeseen B). Elämyksellistä oli myös 12 dollarin kalja, jota saa, jos menee esimerkiksi Coldplayn Stadion keikalle DiiSiin ulkopuolelle.

Parsaa eli parhautta oli kuitenkin kumota muutama olunen, punkkupullo, skumppapullo ja valkkupullo grilliruoan painikkeena hyvässä B&B-seurassa. Mainittakoon tässä yhteydessä myös reissuryhmän miehuuskokeena toteutettu grillinkarstaus. Saimme myös kunnian seurata American Idols voittajan valintaa home delivered kiinalaisruoan parissa (kyllä, ruoka tuli (osin) valkoisissa pahvibokseissa \o/).

Lämpimin kiitos vielä Lexington B&B:n emännälle. Reissuryhmä siirtyy vaikuttamaan loppulomaksi New Yorkin kaduille.
*halimus*

Kaarina, Julius ja Olavi

Ei kommentteja: