maanantai 8. kesäkuuta 2009

450

Tuli siis ohimennen saavutettua myös 450 postauksen huima rajapyykki. Kakkua en kehdannut kirsuseinin kahdelle lukijalle postittaa - mutta tässäpä viime viikon roadtripiltä vähän kuvallisia otoksia, niille joilla ei Facebook näy.

Bostonissa oli kauhian kauniita korkeita taloja - ja vanhoja rakennuksia sulassa sovussa.

Kummipoika, neljävee, kuvittelee että kaikki (!) amerikkalaiset asuu pilvenpiirtäjissä - ja hänen mielestään kaikissa kuvissa (mukaanlukien postimerkit) tulisi olla ainoastaan pilvenpiirtäjiä. Kun ne on niin hienoja.

Kaunis ilta-aurinko valaisi järvenrannan yhdellä Virginia Beachin lukuisista armeijan tukikohdista. Koko 'base' hiljentyi torven soittoon auringon laskiessa, kun liput laskettiin saloista.

Oli ihan pakko ostaa turisti-rantsupyyhe. Ja flipflopit. Vyölaukku sentään jäi toistaiseksi naulakkoon.

Rannalla oli satapäin väkeä - ja show'ta monenikäisille. Lapsoset nautti hiekkalinnojen rakentelusta, aikuiset meren aalloista - ja paikallisen taitolentoklubin sunnuntainäytöksestä. Melkoisia temppuja lentokoneilla ja laskuvarjoilla...

Kesävarpaat kesähiekalla. Sweet. Ja joo - lakat on vaihdettu jo.]

Merivesi oli kylmähköä - ja suolaista. Ja Atlantin aallot ihanan korkeita. [Paitsi tässä kuvassa, kun seison siis jo pohkeitani myöten vedessä. Kaikki vaatteet päällä.]

Ei kommentteja: