lauantai 24. lokakuuta 2009

Kuveja Aasiasta

No nyt toimii kamera, piuha, java ja vaikka sun ketkä kivat asiat. Tässäpä siis kuvallista raporttia kirsuseinin kaahailuista.

Kaupungilla on kerrassaan kahdet kasvot. Kuva viiden tähden hotellimme allasalueelta alaspäin. Köyhyyttä, kurjuutta - ja niin kovin kauhean ystävällisiä ihmisiä.

Suurkaupunki näkyy ja kuuluu kaikkialla - kaiken aikaa. Matalalla roikkuvat pilvet antoivat oman säväyksensä konferenssipäiviimme.

Mai Tai - Joor Tai, ja sillä lailla. Ihana drinksu - ja yleensä kovin kauniisti koristeltu. Kuvassakin näkyviä orkideoita oli kaikkialla, ja niitä näkyi myös SAS:in lentävä henkilökunta raahaavan laatikkokaupalla koteihinsa.

Hehhee. Sadekauden aikana myös lattia (eli hotellin katutason ravintolan laatoitus) saattaa tosiaan kerran päivässä olla vähän märkä. Mutta vaan vähän.

Ja yhtään ei ollut hankala valita ko. kirjasen sivuilta sopivaa annosta. Thai-tyyliin syödessä onneksi kaikki jakavat ruokansa pöydässä istuvien kanssa, ettei tarvitse kärsiä ravintolakateudesta. Ja joo. Ostin itselleni tuliaiseksi kokkikirjan. Pääsee tolskaamaan sitruunaruoholla ja gaffir limellä omassa keittiössäänkin...

Konferenssin jälkeen tapasin paria opiskelukaveria, ja päädyttiin Banyantree-rakennuksen huipulla (60. kerros) sijaitsevaan Vertigo-ravintolaan. Huikea maisema, ja mukava ilta.

Ei kommentteja: