lauantai 24. lokakuuta 2009

Kuveja Ameriikasta

Eikä kahta ilman kolmatta - alkukuusta piipahdin siis New Yorkissa, vaihtariryhmän viikonloppumatkan valvojana.

Reissu saatiin alkuun Carnegie Delissä nautituilla sandwicheillä. Oltiin kyllä kuultu huhuja leipien koosta -- mutta silti tilaamani Woody Allenin koko oli lievästi yllätys..

Seriously - leipää itsessään siis sai pyytämällä lisää. Ei tullut pieneen mieleenikään. Hädintuskin puolikas tuli ahdettua napaan - ja loput dogibägissä mukaan. Annettiin ylijääneet leivät vastaantulleille kodittomille.

Juustokakkua oli myös ihan pakko maistaa -- aivan järjettömän hyvää!! Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille Isoon Omenaan matkustaville... Kannattanee tosin ensin paastota viikko.

Nykissä kaikki on niin suurta, osa yksi.

Kuva paloautosta kummipojalle Kaakkuriin.

Ei juur huvittanut shoppailla Chinatownissa, kun tiesi olevansa viikon-parin sisällä Bangkokissa. Siispä käppäilin kauppojen ja markettien pariin.

New Yorkissa kaikki on suurta, osa 2. Tapa se on tämäkin pärjätä parkkitilan rajallisuuden kanssa..

Lower Manhattan Vapaudenpatsaan lautalta katsottuna.
Lady Liberty. Yhtä vaikuttava edelleen. Kruunuun johtava portaikko on avattu tänä kesänä (ensimmäistä kertaa sitten WTC-iskujen), mutta melko tirpakkana saa olla liikenteessä, mikäli kyseisen (ilmais-) lipun itselleen haluaa lunastaa.

1 kommentti:

Kaisa F kirjoitti...

Mulla on kuva täsmälleen samasta autohissistä. Otin sen, koska muistin, että Vihtorilla tai jollain, jonka matkakuvia olen kyylännyt oli kans kuva autohissistä :D