keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kahdeksan luukkua jouluun on...

.. tai ainakin siihen, kunnes kirsustaniaan napsahtaa se Viidessadas Postaus. Koska en millaan ilveella saa toimitettua kakkukahveja kaikille kolmelle lukijalleni, niin haastanpa teidat silti mukaan juhlaan.

Kirjoita kommenttilooraan kysymys tai havaintosi (ihan mita tahansa) - joko Kirsun edesottamuksiin tai tan blogin historiaan, tapahtumiin tai aihealueisiin liittyen. Tai vaikka jos joku ns. oikea asia (esimerkiksi atomeista) on jaanyt vaivaamaan, niin senkinlainen kysymys kelpaa ihan mainiosti. Lupaan sitten juhlapostauksessani joko etsia tai keksia vastaukset tahan valtavaan kysymystulvaan -- tai kommentoida ja puolustella muuten vaan mietteitasi ja aatoksiasi siella ruudun toisella puolella. Eik olekin reilu diili?

Kun kysymys looraan kilahtaa, niin kirsun mieli (ja nappis) korkealle vilahtaa...

[Ja kylla. Olen tiedostanut, etta kommentointiaktiivisuus voi olla ehka semisti kyseenalaista, erityisesti joulukiireiden puskiessa paalle. Mutta voinpahan sitten ihan hyvilla mielin kerrankin postata vaan tyhjaa tanne intterwebin aaltoon. Kun ei kerta ketaan todistetusti kiinnosta se, mista kirjoittaisin. Roikkuvat taalla vain saalista, tyonantajansa ajalla. Hoho.]

[[Tassa vaiheessa viela draamakuningattarellinen puheenvuoro: ihan oikeasti, jos ma olen jaksanut hakata tata nappista vasta vajaan viidensadan postauksen verran, niin kai sullakin joku kommentti tai kysymys on jaanyt jossain vaiheessa hampaankoloon kaivelemaan? Tai ainakin voisi olla kaksi minuuttia luppoaikaa sellaisen keksimiseen - ihan vaan, etta saisi polkkaajaparka iloisuutta elamaansa...? Anyone, anywhere? Pliiiiis!]]

9 kommenttia:

Karo kirjoitti...

Voitko kertoa juhlapostauksessa mita aiot seuraavaksi? Tiedan etta on aika ilmassa kuviot, mutta tarkoitan nyt talla sita etta mita teet ihan ekaks kotona Suomessa, mita olet ikavoinyt, mita on ihan ekaksi suunnitelmissa Suomen kamaralla ekojen viikkojen aikana? Kai taa on lahinna kysymys siita et miten koet ja kuvittelen kotiinpaluun menevan. En nyt tan parempaa kysymysta keksinyt mutta ma luulen etta tulet huomaamaan et lukijoita on enemman kuin 3! :)

Kati kirjoitti...

Tänään tuli aamu-tv:ssä DC:stä ja siellä oli Obaman pihamaan vieressä moneja kuuseja kauniisti valaistuna. Yks oli paaaljooon isompi kuin muut Ootko käynyt katsomassa niitä?

Kaarina kirjoitti...

Ujuj! Sain KIRJEEN. Sinulta. Kylläpä ilahdutti. Pienet asiat on parhaimpia: tulla luminarskupakkasesta sisään nenä punottaen löytääkseen kirjepostia riemastuttamaan päivän kulkua. :)

Siispä. Kysynpähän vain, mikä on ollut tämän päivän kohokohta sinulle???!

Kirsi kirjoitti...

Kaaaaaaaa. Ihqja kommentteja. Ja hullun montakin jo! Jee!

Saatan ehka kehitella naista napparista kysymyksista postauksia jo ennen tuota valtavaa juhlahetkea -- vaan, jotta sinne asti paastaisiin mahdollisimman pikaisesti. Eli esimerkiksi viela taman vuoden puolella!

Great job you guys - ja muille vinkiksi, etta kylla maailmaan kysymyksia mahtuu... Nappis siis savuamaan siella. [Juu, just SINA!!]

Kaisa F kirjoitti...

Voitko jakaa kuvan official christmas treestä meille? Se on se valkoisen talon edessä oleva ja siinä on oikein plakaattikin, että tämä on the official chirstmas tree että teidän kotona on vain tämän jäljitelmiä :)

Lisäksi, voitko kertoa, mikä hahmo Mallin vietnam-muistomerkin päätyisessä päässä olevassa järvessä olevan saaren keskellä pönöttää. Kyseessä on ehkä joku patsas. Tarvitsen tietoa yhteen harrastukseeni, jossa pitää logata löytöjä nettiin. Unohdin keväällä katsoa!

Moina kirjoitti...

niin ne atomit.
1)miksi niitä on niin paljon
2)miksi ne on niin helvetin pieniä
3)miksi niitä ei nää jos ne muka oikeesti on olemassa
4) miksi mä en tajuu

Ei mikään kiire vastata, mutta jos voisit valaista asiaa ameriikan tietämykselläsi niin ois kiva, kun räjähtää varmaan pää seuraavaksi kun krapulassa näitä mietin....

ja sitten jokeri:

5) onks kivaa kun homis tulee taas yfuilee?

Pusuhalimoi!

A-new kirjoitti...

Heippa Kipa.

Pyöriikö ajatuksissasi special someone? Joku jota ajattelet usein ja joka saa hymyn huulillesi? Ei tarvitse kertoa kuka hän ehkä on, mutta kerro miksi juuri hän. Eikä edes tarvitse olla IHASTUS. Mutta Oulun poikia ei lasketa mukaan. ;)

Ja bonuskyssäri: kun arki on asettunut kohdalleen paluun jälkeisen huuman laannuttua, mitä odotat ja kaipaat eniten ympäristöltäsi, 1,5v tauon jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Millasen törkypiparin sie tekisit? -> http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Törkypiparit%20saivat%20berliiniläiset%20tuohtumaan/1135251531416

Ai juu, anteeksi, jos joulumielesi koki mahalaskun, mut kyl se nousee sieltä uudelleen ihan heti kohta. ;)

Terkkusin Katri H

Kirsi kirjoitti...

Ristus. Valtava yleisotulva. Olen kuitenkin buukannut jo audienssin Valkoisen Talon takapihalle (en kuitenkaan olohuoneeseen) pallistelemaan sita valtakunnallista joulupuuta. Eli peli on avattu...

Silti - mukaan mahtuu edelleen. Ja kuten meidan virmassa on ollut tapana sanoa: ei ole tyhmia kysymyksia - ainoastaan helvetin tyhmia kysyjia. Hihihihi.