torstai 13. lokakuuta 2011

Kuulumisia

"Courage is letting go of the familiar to make a better future. At times you must walk away from the familiar to fight for a brighter tomorrow."  

Tässä on ehtinyt päivä- ja yöaikaan mietiskellä kaikenlaista - edelleen. Johtunee ehken siitä, että tämä aikuisopiskeleminen ja työssäoppiminen on kuitenkin jolteensakin vähemmän kuormittavaa kuin Aiempi Työelämäni miljaardeine työtunteineen - eli aikaa on vesijuoksun lomassakin pohdiskella monenlaista. Vakavampaa ja vähemmän vakavaa.

Surullisena seurattava sivusta, kuinka itselle tärkeä ja rakas Asia on saanut melkoisia kolhuja - muidenkin kuin omissa silmissäni. Kiitollisena fiilistellä satunnaista törmäystä mummuun uimahallin ovella, ja kummipoikaan paikallisessa Cittarissa - tämä ei ole ollut mahdollista kohdallani yli vuosikymmeneen. Pohdiskeltua muuttamista -- jota siis edelleen in-ho-an. Pitäisi saada kamat kasaan ja kantoon parin viikon päästä - parissa päivässä. Yyh. Kipristellä pakkasenpuremia varpaita aamuisin bussipysäkillä, ja mietiskellä mitäköhän tästä kaikesta Ihan Oikeasti tulee? Että miltä mun maailma näyttää esimerkiksi kahden vuoden päästä -- olenko jo tullut hullua hurskaammaksi? Jonkun kanssa? Täällä? Jossain muualla?

Unia on tullut katseltua monenmoisia, mutta yllätyksekseni harva kuitenkaan käsittelee suoranaisesti näitä elämänmuutoksiani, ainakaan vielä tässä vaiheessa. Enemmän on tullut eleltyä uusiksi opiskeluaikoja ja niihin aikoihin liittyviä ihmisiä - ehkä tämä koulukkuus siis kuitenkin aivosolukoissa yhdistyy jonnekin, jotenkin? Kalenterin kuitenkin kävin eilen alennuslaarista onkimassa: siinä on puolensa ja puolensa kun vasta lokakuun puolivälissä havahtuu uuteen lukuvuoteen: molemmat jäljelläolevat kalenterimallit olivat nimittäin -50%. Paha vaan, että valittavana oli joko Simpsonit tai Sooda-koululaiskalenteri. [Arvaatteko, kumpaan päädyin?]

All in all, hyvää siis kuuluu. Edelleen. Oma koti on jo kulman takana, samoin rutiinit työssäoppimispaikassa -- I wish anyways. Pienet pojat jaksaa hurmata ehtymättömällä hurinallaan erinäisistä asioista: top-viitosessa on tällä hetkellä ainakin Äängi bööds eri muodoissaan (iPadilla sekä piirustuksissa ja askarteluissa), tyttöystävien ottaminen (Lasse-kirjojen innoittamana), salibandy- eli sähälyharkat, talven odotus ja yleinen sekoilu. Kerrassaan ihanaa, ihan oikeastikin, olla läsnä vaan arjessa.

Ei kommentteja: